Past Tilburg Event: VOL 3

Large wide websitebeeld 79

VOL 3

May 16, 2017
@ De NWE Vorst

Een avond vol gepassioneerd geouwehoer door eigenaardige makers, wereldverbeteraars en vreemde hobbyisten. Dit alles met de nodige portie zelfspot, onwaarschijnlijke gedrevenheid, opportunisme en uiteraard met een bijzondere Tilburgse afdronk. 

Middels korte presentaties van 20x20 seconden vertellen 10 sprekers hun verhaal, uiteenlopend van oplossingen voor complexe problemen, antwoorden op grote en kleine levensvragen, verse ontdekkingen en recente creaties. 

Thumb pk3 mariejose.001

Museum de Pont: Anish Kapoor

BY MARIE-JOSÉ EIJKEMANS
@ VOL 3 ON MAY 16, 2017

In septermber ontvangt Museum De Pont een wel heel bijzonder verjaardagscadeu: een 6 meter hoog sculptuur van Anish Kapoor! Tijdens PechaKucha #3 vertelt Marie Jose Eijkemans (hoofd educatie) ons meer over de sterke relatie tussen Anish Kapoor & Museum De Pont.

Thumb pk3 roelsloot.001

Roel Sloot

BY ROEL SLOOT
@ VOL 3 ON MAY 16, 2017

Roel Sloot is beeldend kunstenaar. Tijdens PechaKucha Night Tilburg #3zal hij vertellen over zijn werk, zijn hobby's en met een beetje geluk ook nog over zijn privé leven.

Thumb pk3 haiko.001

Herwaarderen van je bloed

BY HAIKO SLEUMER
@ VOL 3 ON MAY 16, 2017

Door een verhoogd risico op hiv mogen homoseksuele mannen geen bloed doneren. Haiko Schlömer verwerkt graag actuele en persoonlijke vraagstukken op autonome wijze in zijn ontwerpen: zo ging hij bijvoorbeeld op zoek naar de herwaardering van zijn eigen bloed, door dit te gebruiken als materiaal in zijn ontwerpen.

 

 

Thumb pk3 sandervbussel.001

Een sterk puzzel verhaal

BY SANDER VAN BUSSEL
@ VOL 3 ON MAY 16, 2017

Sander van Bussel ken je wellicht als het brein achter Human Rights Tattoo en Tilburg Cowboys. Tijdens PechaKucha Night Tilburg #3 zal Sander echter vertellen over een geheime hobby die hem al jaren bezighoudt. Het heeft niks te maken met zijn werk, en aan de andere kant ook weer alles. Zegt ie. Nou ja, na 16 mei is het geen geheim meer. 

Sander van Bussel
Tilburg Cowboy in Tilburg
Marleen Hoftijzer
Fotograaf & Filmmaker in Breda
Roel Sloot
kunstenaar in Tilburg
Sander Neijnens
typograaf, Tilburgsans in Tilburg
Ivo van Leeuwen
kunstenaar in Tilburg